PENTRU STEFAN

FISELE DE LA ENGLEZA

miercuri, 30 martie 2011

ce dragut!!!!


BANCURI BISAPTAMANALE

Alinuta la scoala : -Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume,Alinuta ? intreaba invatatoarea. -Pai,in Zahara. -Bine Alinuta,dar acolo e praf. -Da ce,am zis ca-i cubic ?


Intr-o zi Alinuta veni la mama ei, obosita dupa pregatirile pentru nunta sa si o intreaba: - Mama, cum imi sta cu rochia de mireasa? - Foarte bine Alinuta, dar nu crezi ca ti-ar trebui si un mire? - Stiam eu ca am uitat ceva!

al treilea sfat de moda pt baieti

Lenjeria – in secolul al XIII-lea lenjeria a devenit o piesa importanta de vestimentatie, si ca majoritatea modelor, tanga si g-string au reaparut in 1970 pe plajele din Brazilia. Spre deosebire de Khoisani de acum 75000 de ani, barbatii de azi se bucura de o arie vasta de stiluri, materiale si culori din care sa aleaga. Evolutia lenjeriei a influentat modul cum ne simtim si modul cum aratam astazi.
In afara de cele de mai sus statul langa piscina necesita niste accesorii in plus. Caciulile nautice si pantofi de marinari sunt la moda, asa cum sunt si gentile barbatesti albe si albastre. Asortati-va accesoriile cu ochelari rotunzi David Hockney sau cu cei cu rame John Lennon.

al patrulea sfat de moda pentru fete

Lantisoarele mai lungi, care se prelungesc pana in dreptul bustului, le avantajeaza pe femeile cu sani mai mari. Pentru femeile inalte, acelasi tip de lantisoare le ofera un bun echilibru. Pentru a face diferenta intre modul in care se aranjeaza fiecare bijuterie pe corpul tau, este bine sa te admiri intr-o oglinda cat mai mare. Atunci cand iti cumperi perle, pentru

a verifica daca sunt adevarate, ia una si freac-o discret de dinti. Daca simti ca suprafata acesteia este abraziva, atunci le poti cumpara pentru ca sunt veritabile.


Bratarile sunt feminine, atragatoare si amuzante. Cele de tipul unei mansete se aseamana cu margelele. Bratarile subtiri din aur sau argint asezate impreuna arata la fel de bine ca una mai groasa.

Cerceii sunt accesoriile apropiate de fata. Ai nevoie de o oglinda cate mai mare care sa reflecte proportia corecta. Cei din perle sau aur mai mici sunt perfect de purtat in timpul zilei. Cerceii mai mari si eventual zgomotosi sunt potiviti pentru seara, week-end sau pentru purtat acasa. Daca fata ta este ovala, o perche de cercei rotunzi medii asemenea unor cercuri cu perle la mijloc vor arata interesant, iar pentru femeile cu fata rotunda se potivesc cerceii mai discreti, mai mici asemeni unor nasturi. Pentru acelea dintre voi care aveti fata triunghiulara, o pereche de cercei in forma de para se vor potrivi perfect. Daca nu ai un pierce, poti purta cercei atasati cu magnet.

Inelele exista sub diferite forme si tipuri. Cand iti cumperi un inel cu diamant, pentru a verifica daca acesta este adevarat, intoarce inelul si incearca sa citesti prin diamant un text. Daca litere sunt vizibile prin diamant, inseamna ca nu este unul real. Diamantele veritabile deformeaza scrisul. Pietrele corespunzatoare lunii fiecareia de nastere sunt considerate clasice si se potivesc foarte bine cu tinuta de seara. Modelul subtire, gen bagheta poate fii purtat daca ai degetele scurte.

al treilea sfat de moda pt fete

Geanta nu trebuie sa difere intr-un mod izbitor fata de restul tinutei, ar trebui mai degraba sa se asorteze cu aceasta. Ar trebui de asemeni sa fie destul de spatioasa pentru a putea sustine toate lucrurile pe care dorim sa le luam cu noi. Facultativ, culoarea si designul gentii noastre ar trebui sa corespunda mai multor tinute.

Sfaturi pentru alegrea gentii potrivite care sa iti accentu

eze infatisarea


In cazul in care corpul tau este abundent de la talie in jos.cea mai buna strategie pentru tine este sa alegi o geanta mica cu o bretea scurta. Asezata dragut pe mana atrage privirea asupra partii de sus a corpului si o ignora pe cea de jos. In cazul in care partea de sus a corpului tau este generos inzestrata, atunci o geanta mai mare cu o bretea mai larga distrage atentia din zona sanilor si are un aspect placut. Pentru un corp mai subtire si alunecos, un model mai larg de geanta va adauga acel "ceva" infatisarii tale. Orice alt model de geanta spatioasa va aduaga o alta dimensiune.

Pentru un corp bine inzestrat in totalitate o geanta mai mica care sa contina o pata de culoare poate fii solutia. Este posibil sa iti doresti sa folosesti o geanta care sa detina o bretea de la scurt la mediu. In acest fel poti atrage atentia asupra jumatatii de sus a corpului, nu asupra totalitatii sale.

Pentru detinatoarele unui corp perfect, aveti o varietate mare de alegeri. Orice se potriveste la aceasta femeie, atat timp cat se potriveste cu tinuta! Nu uita ca deja ai investit timp si bani in alegerea tinutei tale. Maximizeaza-i efectul adaugand accesorii cu grija.

Aminteste-ti ca o tinuta perfecta combinata cu accesoriile perfecte reprezinta imaginea portretului tau.

al treilea sfat de moda pt fete

joi, 17 martie 2011

Al doilea sfat pt baieti




Incaltaminte.Unui baiat ii sta cel mai bine in tenesi,doar daca este vreo ocazie speciala,atunci nu te poti duce in tenesi in niciun caz.Desigur acestia trebuie potriviti tinutei,altfel veti arata oribil.Nu va alarmati,urmatoarea saptamana veti avea o lista cu culori potrivite si asortate baietilor cat si fetelor.

Al doilea sfat pt fete




Incaltamintea.Trebuie sa nu fie prea axagerata.Daca tinuta este simpla,incaltamintea trebuie sa fie accesorizata.Daca imbracamintea nu este prea simpla si cu multe "zorzoane",incaltamintea trebuie sa fie simpla.

Primul sfat pentru fete si baieti de imbracaminte


Cel mai si cel mai important lucru atat pentru baieti cat si pentru fete este de a avea cel putin 4 perechi de blugi in sifonier(merg la orice).Cand te imbraci trebuie sa iti asortezi hainele de pe tine in mod cromatic.Astfel vei avea o tinuta de invidiat.

pentru toti baietii

In fiecare saptamana aici veti avea cate un sfat nou despre imbracaminte.Urmariti site-ul pt a vedea stirile si sfaturile.

miercuri, 16 martie 2011

nota 10 labradorului

                                  

super

Super

Miley CYrus

Cine este fan a lui Miley Cyrus,il astept pe www.clopotel.ro unde am un fan club cu ea.Pentru al gasi foarte usor dati la COMUNITATE apoi la "Fan Cluburi" si la cautare il gasiti cu numele mily cyrus 2.Va astept!!!!

Miley

Justin Biber

Super

Pentru toate fetele

In fiecare saptamana,nu conteaza ziua,eu voi posta aici sfaturi de moda.Pentru a gasi mai repede sfaturile v-as ruga sa folositi noua aplicatie de cautare in josul paginii.

marți, 15 martie 2011

IEPURASI DRAGALASI

CA UN URSULET!!!

oooooooooooooooooo ce dragut!!!!

DACA VA PLAC POSTARILE MELE VA ROG LASA-TI-MI UN COMENTARIU SAU DACA AVETI IDEI DE POSTAT VA ASTEPT COMENTARIILE.

Jocuri dragute

ZI INSORITA=DISTRACTIEhttp://www.clopotel.ro/jocuri/w1we7Poe/Disney_Princess/ 

Vremea

In lumea mea imaginara trebuie stiuta si vremea deoarece in zilele insorite este cea mai mare distractie.

PISICA BEATA

HA HA HA

Faceți căutări pe acest blog